Cello-itse


Cello-itse on palvelukokonaisuus Sinulle, joka haluat myydä asuntosi itse, mistäpäin Suomea tahansa.

Palvelun sisältö:

Saat asuntosi myynti-ilmoituksen Etuoven valtakunnalliseen verkkoportaaliin toimittamiesi tietojen perusteella. Me laadimme tiedoksiantoasetuksen mukaisen myynti-ilmoituksen sekä myyntiesitteen (pdf-tiedoston), toiveesi huomioiden. Näin tavoitat asunnon myyjänä laajan ostajakunnan.

Palvelu auttaa asunnon myyjää markkinoinnissa sekä asuntokaupan käytännön kysymyksissä. Omatoimisesta myynnistä on tehty helppoa ja ennen kaikkea turvallista. LKV-vastaavamme laatii kauppakirjan ja tarkistaa kaikki asiapaperit ennen kaupantekoa. Myyjä hankkii julkaistavat kuvat ja myyntiasiakirjat; me neuvomme mistä, miten ja millaiset.

Sopimuksen voimassaoloaika on 1+1 kk (max. 4 kk).  Tämän jälkeen kohde siirtyy toimeksiantosopimuksella LKV Cellon välityspalveluun, jolloin välityspalkkiossa hyvitetään 50% Cello-itse-palvelun kustannuksista.

LKV Cellon palveluhinnaston löydät kokonaisuudessaan täältä.

Asiakkaamme ovat saaneet hyviä tuloksia Cello-itse-palvelun mahdollistamasta nopeasta ja luotettavasta kaupankäynnistä. Jos kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää. Yhteystietomme löytyvät täältä.