Yritys


LKV Cello – aitoa välittämistä

LKV Cello on aidosti välittävä, uusista ajatuksista syntynyt kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Meillä on yli 30 vuoden kokemuksen tuomaa ammattitaitoa kiinteistönvälityksestä ja yli kymmenen vuoden kokemus vapaaehtoisella huutokaupalla käytävästä asuntokaupasta. Tunnemme kotiseutumme ja sen asukkaat. Meiltä saat avun kaikessa osake- ja kiinteistökauppaan liittyvässä. Haluamme antaa Sinulle parasta palvelua ja teemme työn puolestasi hyvän välitystavan mukaisesti asiat etukäteen selvittäen. Me teemme kaupastasi helpon ja turvallisen.

Meiltä löytyy tietoa, taitoa ja tekniikkaa edustavaan markkinointiin sekä toimiva yhteistyöverkosto avuksi kodin kunnostukseen ja suunnitteluun. Tutkitaan yhdessä, kuinka saamme asuntoasiasi toiveittesi tasolle.

Tarjoamme uusia mahdollisuuksia myös asiakkaille, jotka haluavat myydä asuntonsa itse. Tutustu Cello-itse-palveluun täältä.

Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat, ystävät, tuttavat. Löydät meidät Tapionkadulta. Voit myös kutsua meidät luoksesi joko sähköpostitse tai puhelimitse tekemään maksuttoman arviointikäynnin, jolloin kartoitamme asuntosi tämän hetken arvon. Tällöin et vielä sitoudu mihinkään, mutta saat selkeän arvion hinnasta ja pääset samalla tutustumaan toimintaamme. Yhteystietomme löydät täältä.